Är på...

0-4e93832b9d48117318234da3a5c33a0c.png

Kolla varifrån!

Är på invigning av nya mandobar i Malmö gratis drinkar och vip avdelning en söndag är inte helt fel;-)


Sitter med...

7c625436324d263282855ef8ee633597.png

Kolla varifrån!

Sitter med min älskade när han gör pappersarbette! Men jag har hunnit handla nya jeans, ny väska, en kavaj till och så blev det skor till min fina Ricky!


Är dom...

0-607be04a8f0f82573c23e541a0baaa31.png

Kolla varifrån!

Är dom inte bara så snygga?


Mina nyaste...

0-651fb4a407b5480067cbb60c0b1381a5.png

Kolla varifrån!

Mina nyaste älsklingar!


mitt jobb


Salsa club!

Salsaclub på Brogatan på lundia på lördag! 22-03 2våningar, 2djs och 3 barer!


Sängligandes!

Jag är inte sjuk eller så. Jag har bara ingen ork att gå upp, visserligen har jag ingen anledning heller. Har datorn och telefonen hos mig i sängen och har varit uppe en snabbsväng och gjort mig en latte som jag njuter av. Men så fort koffeinet kickat in får jag väl ta tag i disken och tvätten kanske.
Jobbar 18-02 ikväll och har inte så jätte mycket bokat så hoppas kunna gå lite tidigare till och med=)

Igår var jag i stallet kl halv 11 och mockade o hadde mig. Sen kom Anisette som är ägare till min sköthäst så hon lånade en annan ponny så red vi ut tillsammans en lång härlig runda! Hästarna var super pigga och spralliga och vi hade en underbar ridtur!

Blev lite nere när jag upptäckte Gabys annons faktiskt, men det var ju väntat! Hoppas hon kommer till ett bra hem! Jag har bett nuvarandee ägarna att hålla mig lite uppdaterad om köparen och ge dom min epost, för jag vill så gärna fortsätta hålla koll på hur hon mår och så! Jag hade hoppats att dom bestämde sig för att ta föl efter henne kanske!

Nu ska jag se om jag hittar en bra film, sen ta tag i livet och diska!

Tjingeling

Gör lite ont faktiskt...

Gaby är till salu

Av någon...

0-55caf46f979d623ac5e7eed6e5e405ca.png

Kolla varifrån!

Av någon anledning, vet ej vilken men ändå så har vi tydligen 50st damsugare och 35st delikatobollar (mer kännt som negerbullar eller chokladbullar) Så om jag går upp typ 10kg på en vecka så vet alla varför! Haha men jag och min älskade är trottsallt knubbtjockisar så det löser sig öndå ;-) Tjingeling


Bröllopstankar...

I eftermiddag har Magda messat mig angående att vi ska träffas på söndag förmiddag och titta på tyg till tärnkläningarna! Ska bli super roligt, eftersom vi ska ha lila så är jag super nöjd! Ser verkligen fram emot att få se skissen på våra kläningar!

På fredag ska jag försöka ta tag i att ringa lite folk angående att hålla tal och arangera lekar eller annat spex på Magda och Robbans bröllop!


                                                                        Tjingeling


Jasmine!

Precis kommit hem från stallet!
Första dagen jag skulle rida ut ensam vilket inte blev en hit direkt.. Jag och Jasmine ville 2 totalt olika grejer! Hon ville hem och jag ville åt andra hållet. Så hon spellade lite på att hon är unghäst och blev helt plötsligt tittig och stod mer still än gick fram. Eftersom jag inte ridit henne själv innan lämnade jag pisken hemma men imorn måste nog den följa med. Funderar på om jag ska ta på mig sporrarna också för idag kände jag att jag satt på en ridskole häst som var totalt imun mot alla mina hjälper... Efter kanske 5km på nästan en timme så när hon gick 4 steg fram passade jag på att vända... Sen hem gick det undan!

Men imorn ska jag minsan inte ge mig=) Hoppas det är lite mindre kallt imorn så man kan trava o gallopera också!

Gud vad glad man kan se ut!

Nu ska jag hoppa in i duchen och umgås med min käraste!

Tjingeling

Händer bara i Eslöv


I torsdags klev en 26-årig man in på polishuset i Eslöv, skriver tidningen Skånska Dagbladet.

– Jag är missnöjd med haschet jag inhandlat, sa han.

Inför ögonen på de häpna poliserna berättade han att han hade rökt hasch i tio år, men kände sig rökt på den senaste leveransen.

Varpå han tog fram en provbit som han ville få analyserad.

Enligt Skånskan ska 26-åringen efter några bloss kastats in i en mardröm, en hallucinatorisk upplevelse han själv misstänker beror på att haschet preparerats med LSD.

Dålig i två dagar

Tv:n började tala med honom. Flickvännen blev en delfin.

Först efter två dagar blev han någorlunda normal igen.

– Möjligen kan det räknas som misshandel om det visar sig att haschet spetsats med LSD, säger Mats G Odestål på Eslövpolisen till Skånskan

Married to the MOB x Lacoste ”Hironia”

Nu har jag beställt mina nya pjuks=) Hoppas dom kommer snart snart snart =)


Varit i stallet idag och ridit ut på Jasmine!
Helt underbart att verkligen vara tillbaka i sadlen igen och hon är helt underbar den hästen!
Hoppas bara det kommer fortsätta gå bra nu!

Dags att hoppa in i duschen!

Tjingeling

Köket fullt...

40b9f91c7d7b2f9f74596794e763090c.png

Kolla varifrån!

Köket fullt när vi bjuder till kalas! Ricky är barists och gästerna får njuta av hembakade bullar och tårta till sina lattes! Innan dess åt vi kalkon smörgåstårta!


Söndag...

Idag har jag varit och provridit Jasmine som är ett new forest sto på 6år!
Hon är sååå fin! En kopia av Gaby fast med en bläs istället för stjärna! Hon var super myssig att rida och alla i stallet är super goa och snälla!

Visade sig att hon stod i ett av stallen jag valde mellan till Gaby så dom viste redan mycket om mig och hela historien med min Gaby! Klickade jätte bra med stallägaren och Jasmines ägare. Så känns super bra!

Red ut med en tjej som heter Gina och hennes ponny Cappucino! Va helt underbart. Snön bara yrde när vi galopperade! Helt underbart.

Så ska dit imorn igen och onsdag, torsdag och söndag denna veckan!


Bild på Jasmine är lånad från blocket!

Nu sitter jag och väntar på våra familjer! Vi ska ha kalas för oss idag så blir kalkon smörgås tårta och kakor och vanlig tårta=)

Tjingeling

Ricky gav...

4209dd2a5021ec13e102c5eccef88d0c.png

Kolla varifrån!

Ricky gav mig tårta, te, blommor och min paketet som innehöll en ny jet set klocka! Svart och guldig! Massa tack älskling


Collage


Bilder från när vi tatuerade oss och mamma fick sin julklapp=)



Rickys 25års överraskningsbarhäng=)

Telefon bestyr!

Idag ringde jag och sa upp mitt 3 abonemang så nu kommer dom skicka en räkning på 4020:- lagom va? Dyraste telefonen jag någonsin köpt och ändå har jag redan betalt 600:- i 6 månader på den. Jävla skit! Men det bästa är att jag kommer kunna flytta mitt älskade telefonnummer som jag först hade via halebop sen på min 3 telefon till min iphone! Så nu kommer jag kunna mitt telefonnummer igen =) Bara det är värt 4020:- tycker jag=) Min present till mig själv haha

Fick även ett samtal från tjejen där nfstoet Jasmine står. Så jag ska åka och provrida henne på söndag förmiddag! Håller tummarna att det kan vara något för mig! Men hon ser såååå fin ut på bilderna! Samma färg och typ som Gaby!

Har även pratat med Ricky som sa att webbokningen på Vallåsen var full så jag ska ringa dit och se om man kan hyra på plats!


Fått ett kuligt sms från Sara som skulle jobba ikväll att hon hade migrän och undrade om jag kunde ta passet.
Passet är ett extra pass som jag skrev upp mig på som jag sen bytade bort till Sara och om nu Sara är sjuk måste jag jobba då fast jag inte är schemalagd? Personen som är på schemat är i Italien eller Dominikanska republiken vet inte vem av dom 2 gotte grisarna det är!

Så nu har jag tvättat av ansiktsmasken och ska sminka mig innan jag kör bort till nova en sväng!

Tjingeling

Ledig...

Wiee en veckas intensivt arbete och äntligen ledig! Har jobbat mycket och varit så mycket runt omkring med hästar, Rickys nya jobb, lägenhetsletande, alla födelsedagar mm så jag är helt utmattad!
Men idag är jag ledig iallafall. Dock vaknade jag när älsklingen gick upp kl 9 och kände att jag lika gärna kunde vakna då också eftersom jag ska upp super tidigt imorn eftersom vi ska till Vallåsen och åka bräda!
Jag fyller ju år imorn så vi firar dagen med 2 bilar upp till vallåsen, åker bräda grillar korv, förhoppningsvis äter ris ala malta a la GrAnders=) Sen hem duscha och sen dom som orkar ska träffas upp någonstans igen och ta en afterski =)

Ska ringa ägarna till ett NF sto i staffanstorp som jag ska provrida och ev bli medryttare till, annars har jag en backupp. Ni  vet Amadeus den fina travaren som skulle slaktas, och Jazz det tokiga fullblodet som höll på att döda mig? Tjejen som var fodervärd till dom ska skaffa sig en tredje häst och vill ha mig som medryttare! Jag hoppas på new forest stoet men annars skadar det ju inte att provrida!

Idag ska jag bara ta hand om mig själv! Ligger fortfarande i sängen, ska kolla ett avsnitt av one tree hill sen ska jag sola, färga håret och lägga mig i badet med en bok!
Sen blir det en tur till nova och förhoppningsvis ett par nya skor=) och kanske lite kläder... Thihi

Sara o Therese som ska med imorn=)

Snyggingen Amadeus



Tjingeling

motivation

Varför har jag inget att blogga om? Känner mig fortfarand arg o biter över dom senaste veckornas missöde..

Men för er som jag inte pratat med så blev det inget köp av gaby dels för ägarna strulade både med pengar och när jag skulle få henne och vad som skulle ingå i priset och sen fick jag kalla fötter när allt krånglade så jag drog mig ur!

Så nu är boxplatsen uppsagd och jag ska leta medryttar häst!

Babys överraskningsfest blev en lyckadkatastrof!
Vi hade verkligen super trevligt vi som va där men han och jag blev super besvikna på hur få som dök upp! Det känns värst att han tror att han inte har några vänner medans jag anser att han nu vet vilka hanns vänner är!
Typ som min 20års fest. Dom som såg det som en förfest är inte mina vänner medans dom som stannade hela kvällen är mina riktiga vänner!

På tal om det ska jag nog ringa christa

Tjingeling

Idol Eddie...

7c7091cc4c15697cf3998adc6ac4cf07.png

Kolla varifrån!

Idol Eddie uppträder på Brogatan på Lundia ikväll kl 23-03 ålder 18+ Alla måste komma!


ledsen

Allt är kass just nu!
Jag känner mig lite halvkass. Typ feber som vägrar ge mig sig. Kan inte sova om nätterna och vaknar tidigt när ricky går upp. Men ligger kvar i sängen än.

Vår lägenhet ser ut som kom och hjälp mig! Står en gryta på spisen med mat som ricky lagat i måndags! Där är fullt med disk i vasken (1 tallrik resten kaffe glas) kartonger med julpynt och vinterkläder står i hallen. Står en kartong med mina hästgrejer jag handlade i veckan!
Kläder ligger i högar i sovrummet, tvättstället är fullt och det ligger tops på golvet på toan!

Jag är ledsen för att jag inte kommer köpa Gaby!
Jag är ledsen för jag står med en tom box, har köpt grejer men ingen häst! Jag tänker inte köpa en häst heller. Inte nu!
Jag är ledsen för att min älskade jobbar hella tiden ilket gör att jag också lika gärna kan jobba hela tiden.
Jag är super ledsen över att ingenting går som planerat just nu! Inget är riktigt dåligt heler men jag gör massa små fel hela tiden som sårar mig själv.

Idag tänker jag tycka synd om mig själv fram till kl 17 då jag måste jobba!

Imorn är en ny dag då jag inte längre tänker tycka synd om mig själv!
Jag ska städa, jag ska diska, jag ska säga upp boxplatsen och ta mitt straff för att jag vill så mycket!



Ricky 25år!

Idag fyller min älskade fästman 25 år!

GGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisGrattisGrattisGrrattisrattisGrattisGrrattis

Rickys 25års fest!

Igår firade jag min Älskade!
Jag bjöd honom först på hemlagad jordärtkockssoppa med bruschetta.
Kl 1800 var vi på mitt jobb och hade en champagneprovning i nattklubben.
Efter provningen gick vi till grand för att avnjuta en middag i goda vänners lag.
Sara hade lite problem med maten eftersom Grand (precis som Hilton) inte kan tillga en bit kött!!!
Men efter Vin och kaffe gick vi tillbaka till Brogatan där folk väntade på att få fira Ricky. Dock kom hälften av alla som tackat ja och jag och Therese som styrt upp allting var måtligt besvikna!
Men Ricky var nöjd vilket är det viktigaste!

Tack alla som var med igår eller varit delaktiga i planeringen av denna kväll!
Tack!

Ska försöka hinna lägga in bilder imorn!

Håll till godo med skylten i tidagre inlägg!

OBS Lägg märke till att Ret är P-Rickyt hahhahahhahahha

Dags att rusa till jobbet!

Tjingeling

Grattis MAMMA!!

Idag fyller världens bästa mamma år!

Grattis



Tjingeling

Besviken på...

69fc2604d55f52344b290070f7e02dc8.png

Kolla varifrån!

Besviken på uppslutningen men tack ni som är här!


hmm

Idag är det min babys "25årsdag" Den är egentligen på fredag men då jobar både han och jag så det ska firas idag...

III om bara klockan kunde bli 6 någon gång=) Han vet inget om vad som kommer hända ikväll! Ska bli sååå spänande... thihi

Hamnade på kissies blogg och kollade om hennes bröstförstoring.. Hjälp säger jag bara... Trodde dom skulle hoppa ut ur skärmen och döda mig... Helt sjuuukt stora. Jag har också sillisar så är knappast av avundsjuka jag skriver deta utan tycker mer synd om henne när hon inser att hon kommer få köpa typ m eller 38 i linnen mm för att det ska passa över tuttarna och sen kommer det sitta skit fult för övrigt. Men men...
Och sen har hon gjort ingreppet undertill. Vilket bettyder att när hon ligger på stranden kommer ären att synsas.. När vi ser hennes utvik i någon skabbig herrtidning kommer det ju såklart vara redigerat precis som när hon kommer visa upp det i bloggen.. Hahha



Tjingeling

Häst häst häst häst häst....

Först vill jag säga att jag valde det alternativet med vin!!!

Min sambo är dum i huvudet!
Fast det är jag också!


Precis skickat iväg en bestälning på delar av hästgrejor som jag behöver... Lite grejer till mig som ett par ridbyxor till, vantar mm. Sen lite fint till Gaby också fast det mesta till henne får jag med eller så får jag låna/köpa billigt av min bästaste kompis christa!!!

Lagt ut annons på blocket att jag söker medryttare. Men har en jävla massa krav så kommer nog inte vara enkelt att hitta någon som passar in.. men men..

Gaby är min ljuspunkt i livet just nu. Längtar sååå tills jag får hem henne!!

Min fina Gaby. MIN fina Gaby! iiiiiii


Kass...

Jag har inte varit ute på jätte länge, och varit lite småsugen på utgång nu rätt länge men jobbet, ricky och allt runt omkring tar tid och energi. Men i vilket fall som helst så hade christa varit ute igår och hookat en kille jag hookat för länge sedan som visat sig gått i min lillebrors klass =) haha så klockrent...
Jag och christa är ju som systrar och systrar delar väl allt ;-)

Jag o Christa pratade om att det är club på Jägers ikväll och att det varit ball att dra dit, var ju inte igår jag var där liksom. 30 min senare ringer hennes telefon och hennes kolektiv ska dit så hon hängde ju på såklart. Vilket jag också gjort om jag haft kläder för utgång eller haft nära hem och byta om. Men neeej nu var jag i Eslöv och hade fått köra till Hjärup (2mil) för att piffa till mig för att sen köra till höör (5mil) för att festa 3 timmar sen en (dyr) taxiresa hem...

Men nästa lediga helg ska jag försöka dra ut!

Ja och så har jag inte pratat med min man sen kl 11 när han sa att vi hörs sen... Jag kallar väl ändå nästan 13 timmar senare Sen???
Bara ett 2 min samtal hade gjort att jag inte va irriterad men nu är jag det iaf....

Så nu har jag 2 alternativ.

1. Jag går och lägger mig sur och ensam och sover tills klockan ringer imorn och det är dags för brudtärneuppdrag eller
2. Jag öppnar en flaska vin och super mig berusad till paradise hotel på tv6play och är kinkig och börjar bråka med min sambo när han väl bestämmer sig för att höra av dig eller änu bättre komma hem....




Bästa vänner i 21år!
Bästa vännen genom tiderna!!!!!!!

Tjingeling

Lördag!

Idag är jag ledig från Brogatan så då måste jag ju passa på att jobba i skoaffären =)
Så idag jobbar jag 10-16 på Skolådan i Hurva sen blir det att köra hem till mor som ska ha kalas ikväll för hon fyller år på onsdag men då jobbar hon, ja jag också för den delen!
Men det ska bli kul att umgås med familj och så. Fick sån super saknad efter min mamma här om dagen då en kvinna använde samma parfym som mamma alltid hade innan!

Christa kommer också till mamma ikväll! Så vi kan prata mer om mitt blivande häst köp som så många är så upprörda över... haha
Mina pengar och mitt liv. Vill inte ångra att jag inte köpte henne, ångrar hellre att jag gjorde det. Enklare att sälja henne om det inte fungerar än att försöka leta upp henne igen och hoppas att dom vill sälja henne...

Nej nu måste jag rusa!

BTW Magnus Betner äger


Tjingeling

Sitter med...

07ba45d319de7648cda1fcf75301fb9e.png

Kolla varifrån!

Sitter med världens finaste baby efter den sämsta matupplevelsen någonsin! Rekomenderar er att ALDRIG äta på Hilton i Malmö, men nu väntar vi på att Magnus Betnér ska dra igång iallafall! Tjingeling 


Dagens eller...

0-21f507aae5f8b8b50c459558b37d9985.png

Kolla varifrån!

Dagens eller rättare sagt kvällens outfit! Nu bär det av till Malmö! Ha en trevlig kväll! Tjingeling 


Ledig dag... Hmm knappt!

Idag är jag ledig från jobbet.
Men har helt tokigt mycket att göra ändå!!!
Ska vara på banken i Eslöv nu kl 10 för att fixa med papperna för Gaby,
sen inom coop hälsa på mor och handla mjölk!
Efter det hoppas jag hinna stanna på elgiganten och hämta upp min data som förhoppningsvis är lagad!
Sen kommer Magda och Eliaz och ska fika med mig!
Sen måste jag städa, tror det är typ minst 2 veckor sedan vi ens tänkte på ordet damsugare...
Kl 17 ska jag bege mig till Malmö för att käka på Hilton med baby innan vi ska titta på magnus betners show.
Sen blir det en öl på babys jobb innan vi åker hem och sover för att båda gå upp tidigt imorn och jobba!!!!

Som det ser ut nu kommer min gaby hem första lördagen i Mars=)
Thihi
vill ha detta skalet till min iphone btw

Tjingeling

Sitter på...

54ea641f00f60b188b656886ca86a5a7.png

Kolla varifrån!

Sitter på bishopsarms i lund och driker öl! Firar svärmor! Tjingeling 


Rickysmat.blogg.se

Min älskade har idag startat sin mat blogg!
Han kommer som sagt fota allt han äter och ladda upp bilderna på sin blogg!


Så behöver ni matinspiration så kolla
rickysmat.blogg.se




Tjingeling

Såhär myssigt...

56b0e545017289138e1cb89160a30b23.png

Kolla varifrån!

Såhär myssigt är jakriborg i vinter tid, ser ut som taget ur en film! Fast jag vill ändå flytta härifrån! Tjingeling