No more kalikon...

Så då är jag inte längre arbetande för Ingelsta kalkon. I fredags var min sista dag... Kändes ganska sorgligt men är utantvekan det bästa! Jag har lärt känna mycket trevligt folk under året på Ingelsta men ser verkligen fram emot att komma igång på Brogatan.

Jobbade nattklubb där igår! Va svin mycket folk. Ca 60 pers som blev nekade inträde pga att där va fullt.. O shiiit vad dom handlade i baren... Vi hade alla 3 barer öppna med 2 pers i 2 av barerna o sara ensam i lilla baren men d va helt sjukt mycket att göra.. Allt tog slut, glasen, sprit, lime, groggvirke mm helt tokigt, men fy fan vad roligt det var!
Hoppas bara det håller i sig till nästa gång det är om 2 veckor!

Har pysslat lite här hemma idag. Satt upp tavlor jag köpt och fixat upp ljusgrejer på väggarna mm... Blev super myssigt! Hoppas Ricky också tycker det när han kommer hem!

Har bokat tid till nästa tatuering! =) nr 4 på tur listan. bara en liten en men med mycket kärlek bakom då vi alla 3 syskon ska göra samma tatuering fast på olika ställen. Jag har dock inte bestämmt mig till 100% var jag ska sätta min. Men har några dagar på mig att bestämma mig...

Min förra tatuering... Nr 3 altsåTjingeling

Im Stronger

Stronger than yesterday

Now it’s nothing but my way

My lonliness ain’t killing me no more

I, I’m stronger
...

men åhhh

Ricky kom hem kl halv 3 inatt och sa att han skulle jobba lunch idag... faaaan blir så irriterad när saker jag planerat inte blir av.. så han slutar kl 4 så ska jag möta upp honom då. Men sen ska jag ta tåget kl 18.42 till dansen så det blir inte mycket tid tillsammans. O kul att gå och kolla nya förlovningsringar i danskläder... Man blir bra mycket mer begränsad var man kan gå och ta en fika också.

Jaja w/e viktigast är väl dock att jag får träffa honom idag och beställt nya ringar...

Och DANSA ragga och street ikväll iaf iii


29/8-09 vår förlovningsdag

Tjingeling

det gör ont i mig....

Sitter o surfar rundor lite och försöker hitta en dansskola som ger lektioner på dagtid för vuxna vilket är typ omöjligt. Allt jag hittar är gym och jag tror nog jag inte kommer utveklas så mycket på det..

Men får se om man kanske kan söka in någon riktig dansutildning till hösten! Kan ju faktiskt vara ett alternativ!

Det gör ont i mig att tänka på att jag ska sluta dansa.. Jag är dansare! Med daglig träning hade jag kunnat bli en fruktansvärt duktig dansare också.Men nej man måste ju jobba också tydligen. Inte bara ha rolig!


Ingen som dansar jazz street house o ragga som e intresserade av att starta ett eget litet crew eller ngt??? Bara så jag får dansa lite!!!!


åhhhhhh


http://www.youtube.com/watch?v=CjATgebvkGs&feature=PlayList&p=EE8F314C01125898&playnext=1&playnext_from=PL&index=10

Förkyld!

Idag blev det ingen dans. Dels orkade jag inte stressa från jobbet efter 10 timmars jobb plus att jag känner hur frkylningen bara växer o växer inom mig. Rädd för att somna för jag kommer väl vara döende när jag vaknar. Så körde till lundia och snackade med min blivande resturangchef om schema o sånt.. kan nog bli bra... Ska börja jobba redan lite nu i oktober så jag kommer in i det. så jag förhoppningsvis kan hela kassa systemet tills det är dags att börja!

Imorn är det jazzdans i lite mer än 2 timmar... Passa på o njuta nu dom sista veckorna jag kan dansa som vanligt. sen blir det att ta strö lektioner terminen ut och hoppas jag får ett bra schema till våren annars får jag skaffa mig ett gym kort för nu börjar man känna sig lite vältränad o då tänker jag afn inte soffa till mig.. Tvärtom nu måste jag fortsätta kämpa... Bli av med valpafetet ;-)

Torsdag är både jag o ricky lediga så hoppas på åka till lund eller malmö ta en fika gå lite på staden och framförallt måste vi välja ut nya förlovningsringar eftersom han varit så jeeevla klantig och tappat sin... men men...Nej nu ska jag försöka sova...

Tjingeling