Hemma igen!

Så då va semestern avklarad. Varit en helt perfekt semester. Toppen väder, mkt sol bad. god mat o trevlgt sällskap i form av min älskade ricky och trevlig personal på mitsos vårat smultronställe!

Skriver mer när tiden tillåter..


Tjingeling

Kreta!!

Vill bara säga att ikväll åker jag till kreta!!! skönt att man ska iväg o jobba nu så tiden går fort=)

Ska jobba på skolådan i Hurva idag=) me like! alltid lika kul att jobba där=)


Ses om 8dagar=) wieee


Tjingeling

Fredag!

Idag e sista dagen på ingelsta innan min semester (åker till kreta på söndag kväll för dom som mot förmodan missat det) =) 6 timmar idag i eslöv sen ledig tills tis den 1/9 och då börjar även dansen!!! Snacka om att jag längtar. no more knubbtjockis... hihi Ska bli såååå vältränad =)
Imorn jobbar jag på ängavallen! börjar runt halv 10 skulle jag tro sen jobbar jag så länge jag behövs eller pallar =) Hade först tänkt dra till björkaloge på kvällen men kommer inte orka med det... känner att d blir tillräcklit med alkohol under komande veckan... Söndag ska jag sälja lite skor innan jag ska hem hämta ricky och resväskor sen vinkar vi hejdå till lillgränd och hjärup för 8 dagar...

I lördags hade vi kräftskiva på gården... Vilket gick ganska vilt till =)
folk dansade ute på gården och d va så jävla roligt. Va lätt den mest lyckade festen på jääääääätte länge.. om man bortser från polisens 3 besök och att jag efter några timmar låg o spydde av matförgiftning... jävla bajs kräftor... men så kul som jag hade va d fan värt det!!!!
Det jag ville ha sagt är att vi har fått klagomål på oss nu. typ hälften av hela gården som va med. Så d e riktigt bull.. robban o magda e inne på sitt andra klagomål nu tyvärr ett till och dom e ute.. tråkigt att man inte ens kan ha en gårdsfest utan att en jävla surfitta som råkar vara polis och bo på gården ska klagga. o festen va på första våningen hur fan kan vi på 3dje få klagomål????????
blir så jevla sur.....

jaja  dags att styra upp sista timmen innan jag ska köra till jobbet!

Tjingeling

Då och Nu!Pernilla Dec 2006
Pernilla Juli 2009

Då prövar vi igen!

Nu har det kliat länge i fingrarna och jag känner att jo fan nu ska jag börja blogga igen.
Har varit mycket ensam om kvällarna i sommar när ricky har jobbat o då hade det varit skönt att skriva av sig men grejen va den att jag inte pallade bestämma mig för att skapa en ny blogg eller hålla kvar i denna.. Denna har ju trots allt varit med i många år så efter att ha läst igenom mina gammla inlägg va det ett enkelt beslut att fortsätta här!

Som dom andra gångerna jag har skullat börja blogga igen ska jag även nu uppdatera läsare (förmodlingen inte haft någon på ett tag så får nog göra lite pr om att jag börjat igen) om vem jag är och hur mitt liv ser ut just nu!

Pernilla Andersson 22år! Sambo med min ÄLSKADE Ricky i en super fin etagelägenhet i Jakriborg (hjärup)
Jobbar självklart fortfarande på skolådan i Hurva =) 7år till hösten ;-) Jobbar även på Ingelsta kalkon i Eslöv och på Ängavallens gård när jag orkar hinner o är i behov av pengar =) Läser matte B på komvux med min fina Josephin auf streckUgglas =)
Danstokig som alltid. Om 2 veckor börjar terminen och då blir det dans 4dagar i veckan 5-6timmar sammanlagt under veckans gång!

om ett par dagar åker jag och min älskade till kreta för en riktig solsemester (hoppas vi iaf)

så från och med imorn ska jag förhoppningsvis blogga om vardagslivet igen..


Tjingeling