Mysmåndag?

Nja kanske lite... Ska iväg o köpa ridhjälm nu och kika på annat man kan behöva om man nu ska hålla på med hästar igen.
Känns riktigt bra att tänka tanken på att hålla på i stallet några gånger i veckan. Jag saknar ju inte bara ridningen utan allt pyssel runt om kring. Det ger mig lika mycket att stå och ryckta en häst i 30 min som att rida. Jag saknar närheten av djur sen vi gjorde av med katterna och eftersom inte mamma har kvar baloo så finns ingen hund heller direkt.
Jag ska träffa dom imorn iallafall så får vi se. Känns allt bra så blir det väl till att provrida, vilket mer är för ägarens skull än min känns det som, för jag tycker det viktigaste för mig är att jag och hästen trivs med varandra på marken, när man kommer upp på ryggen brukar resten lösa sig om man är en flexibel ryttare.

Ska fika med Diana kl 13 också, ska bli myssigt. Känns som det va längesen jag träffade henne och Nathalie!!

Sen blir det jobb 17-02 ikväll, Baby jobbar också så får ev hämta honom i malmö direkt efter jobbet!!!

Tjingeling

åhh

har fastnat i spelet.. kommer ingenstans.. skit störigt.. börjar om från början.. f*an

Söndagen den Förste advent ;-)

Shit vad tokigt att det redan är förste advent! Tiden bara springer iväg.
Det va så myssigt när jag kom till Skolådan idag för dom hade julpyntat och gjort myssigt. Alltid lika myssigt där i december månad. Jag chefen och hans far som jobbade idag så jag o pappa Ingvar pysslade ute på lagret och fick lite mer iordning där.
Har inte handlat ett ända par skor denna månaden! Första månaden på riktigt länge.


Har hittat en häst i Staffanstorp som jag vill bli medryttare till så nu väntar jag på att tjejen som har honom ska ringa tillbaka. Verkar vara en häst för mig, men det viktigaste är att kemin är rätt mellan häst och ryttare anser jag.
Med tanke på att jag inte ridit på 6 år så är jag lite spänd och nervös för en ev provridning. Äger inte ens en ridhjälm haha kanske läge att införskaffa det ;-)

Ikväll är min baby ute med 11 andra killar och kollar fotboll på Entre ,dom lär vara fulla o glada vid detta laget. Hoppas dom har kul i alla fall! Så jag tänker njuta av Pernilla tid;-)
Nu ska jag nog diska lite och värma glögg (första smakprovet av årets blossa glögg)


till glöggen tänkte jag äta ballerina pepparkakor =)!


Sen blir d att spela ps3 (harry potter) haha allt man kan önska sig en söndagskväll!!

Tjingeling

Jobb=)











Som vanligt på lördag kvällar har vi nattklubb ikväll!

kl 22-23 har vi fri entre
kl 23-03 50kr entre
Ikväll är det Reggae och motown som spelas i högtalarna.

Annars är det Pure Disco Shit som gäller på Brogatan ojämna lördagar..
.
Då är det öppet 23-03 åldern är 22 eller 20 med studentleg och musiken är vanlig populär club musik!

Ses!


Tjingeling

Lördag!

Idag åkte jag en sväng till Burlöv center när jag vaknat, Skulle handla en grej till Magda men blev en hel massa till mig själv också!

Blev en lång collegetröja med 3kvartsärmar med hello kitty tryck, super myssig, en grå kofta, en lilla satinkläning, baslinne, lite underkläder och ansiktskrämer. Ja  2 flaskor vin också så klart ;-)




När jag kom hem passade jag på att sätta upp julbelysningen i våra fönster medans baby lagade mat.


Vi köpte denna kandelaber förra veckan som baby har målat om nu. Blev riktigt fin=)



Igår hade vi tok mycket att göra på jobbet, jag stod i baren hela kvällen så d var super roligt, men efter service när sara behövde sluta hängde inte jag o Therese med, men halv 3 skrev vi ut oss och gick till Glorias en sväng men jag gick aldrig ens in, stod och snackade utanför och kollade när fulla människor slogs... Alltid lika kul, hehe

Nu ska jag städa undan massa skit och gå ner med kartonger och annat trams i källaren!

Tjingeling

Åska??

Jag är övertygad om att jag såg en blixt och hörde hur det mullrade till... hmm mysko!

På tal om åska så smällde det till rejält på jobbet idag. Vi han med typ 1½ sittning mellan halv 6-9 helt tokigt. Men kul när kaosen släppte, Sen blev det super lugnt så jag o sara kunde bli klara fort!

Imorn är jag sugen på att åka en sväng till nova! Får först och främst se hur länge jag sover =) Sugen på att spendera pengar, handla lite kläder eller något kul till hemmet!
Jobbar med Sara och Therese imorn så kan inte bli annat än roligt heller!

God natt!
Tjingeling


Torsdag...

Jaha, redan torsdag, jag och min älskade låg precis i sängen och pratade om hur fort tiden springer iväg. Det är verkligen nästan lite läskigt tycker jag, skönt anser han!

Lite orolig att jag fått parkeringsböter idag när jag kommer till min bil. Jag la i pengar för 24 timmar när man max får stå där 12 :-S får gå inom och kolla innan jobbet kanske...

Igår så överraskade min baby mig med alla Harry Potter filmerna på blue ray, fast han konstaterade ganska fort att det mer va present till honom än till mig ;-)


Vill bara tacka alla mina underbara kollegor som gör jobbet och livet utanför jobbet så mycket bättre! Ni är underbara! Tack för igår!

Blev väckt av att babys mob ringer, förstår inte telefonister att folk faktiskt jobbar sena kvällar och nätter faktiskt sover till en bra bit efter lunch!! Jätte störrigt. Jag o Sara diskuterade just detta i går också...




Nu ska jag dricka mitt frukostkaffe och försöka bli lite människa !

Tjingeling

Handlat julklappar!

Jag o baby kom precis hem från burlöv center. Handlade lite julklappar och små grejer till när vi ska spela julklapps spelet! Ska spela det både med Babys mamma och systrar på julaftons morgon sen med min fam på julaftonskväll! Men nu är vi nästan färdig handlade iaf! Känns skönt, pallar inte jaga julklappar när alla andra gör det. Man blir mer svettig av det än att gå på ett träningspass liksom!

Men ska fika med Diana på måndag så blir väl att gå o kollla i butikerna i lund då och då tänkte jag passa på att handla det sista=)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet. Jag jobbar 17-02 idag och dom som inte jobbar idag ska ut o dricka =( vill också juuuu

Tjingeling

j*vla julpynt!

Jag o min älskade har ett problem! Vi är kraftigt oöverens om när jag får julpynta!
Jag ville julpynta igår men han om jag sjorde det skulle han ta ner det när jag inte va hemma, så jag struntade i det!

Idag sa han att mina fina stora pappstjärner i svart o silver jag handlat va skit fula!
Men han sa att jag fick sätta upp fönsterbelyssningen till helgen iaf. Men som sagt nu är vi oens om vilken belysning som ska vara var. Så på lördag ska jag plocka fram allt och se vad jag får lov att sätta upp.. =)

Jag ÄLSKAR julen och allt som har julen till! Ser fram emot lördag sätta upp lite grejer lyssna på julmusik o dricka årets första glögg =)

Tjingeling

Mat

Vad ska man äta idag?

Kalkon file eller entrecote?

dagens inlandsproblem...


Tjingeling

Måndag (min söndag)

Som rutinerad söndags arbetare blir nästan alltid måndag men heliga vilodag. Vilket inte är ett undantag denna veckan=)

Idag bjöd baby mig på frukost och nu tittar han på Harry Potter och halvblodsprinsen och jag sitter här.
Det är helt sjukt vilken skillnad det är på kvaliteten mellan vanlig dvd och blue ray. Sen bia och blue ray är änu större skillnad. Snacka om att jag ser fram emot att New moon ska komma ut! Så fort den finns att boka på babys filmklubb så tänker ju jag göra det iaf!

Har vaxat mina ögonbryn idag också. Så nu är jag lagom fin och rödflammig i ansiktet ;-)

Ska ju gå på bio ikväll ;-) titta på new moon med några tjejkompisar.. Hade först bestämt att vi skulle träffas hos mig först och kolla första filmen men så blev det tydligen inte...

Mamma berättade att hon börjat julpynta. Jag ska nog börja städa för om jag börjar städa bettyder det att jag kommer gå ne roch hämta vårt julpynt också... Heheh fast min käre älskade kommer inte att bli jätte glad eftersom han inte är hälften så glad för julen som jag...

Nej men om man ska börja med att hänga upp tvätten och sen se var det slutar ;-)



Tjingeling

Akuten!

Igår Lördag åkte jag till jobbet körde resturangen under service som gick jätte bra. Alla va på bra humör o super glada. Sen vid 22 innan jag gick ner fick jag hugg i vänster sida av magen, jag trodde det handlade om en tjejgrej men så va ine fallet men så gick jag ner för att göra det sista innan vi skulle öppna nattklubben,
bara det att min bar var typ tomm, så jag fick börja rodda direkt, skit sur eftersom vi skulle öppna en timme senare.
Men med hjälp av mina underbara kollegor sara o jörgen så han jag med goda marginaler.

Strax vid 01 fick jag nya hugg i magen som va så pass illa att jag blev gråtfärdig, illamående och lite yr. Så jag högg Ägaren satte honom i baren med therese så gick jag upp i repan och vilade. Sen ringe nattis en taxi som körde mig till akuten.
Efter att fått tag på ricky så dröjde det kanske 30 min innan jag fick träffa en sköterska gemensamt kostaterade vi att det troligen va magkattar så jag fick sån rälig grå goja att dricka och 2 piller sen fick jag välja om jag ville vänta att träffa en läkade (väntetiden va beräknad till 4 timmar) eller kunde jag åka hem och komma tillbaka om det blev värre.
Så jag åkte tillbaka till jobbet, sa hejdå till alla och åkte hem.
Väl hemma så somnade jag omedelbar bumms och sov typ 10 timmar och mår mycket bättre.
Har tagit Rickys magmedecin nu under dagen och mår än så länge bra. Magen är uppblåst och svullen, öm är den också men inga hugg so far.

Nu ska jag äta lite sen göra mig iordning till jobbet. 17-02 ikväll!



Tjingeling

Ny klocka!

Jag har sagt länge att jag vill ha en ny klocka, en att ha på jobbet och till vardags liksom så idag när jag o min älskade va på Entre i Malmö så köpte han denna vackra klocka till mig=) Massa tack min älskade!!
Det är sååå mycket Pernilla =)

Så nu kan jag äntligen lämna in min D&G klocka  på lagning så jag kan ha den endast som en finklocka!

Nu ska jag köra och jobba!

Tjingeling

Hoppla...

Satte kl på 10 idag vilket är jätte tidigt om man ska jobba nattklubb inatt, i vilket fall som helst gjorde jag det för att jag o magda skulle på bröllopsmässa! Trodde jag...
När hon kommer in för en morgon kaffe går hon i myskläder och jag e på klädd och sminkad, Så konstaterar vi att det va imorn och inte idag som jag trodde... hehe ojdå.
Så nu e jag o Ricky uppe och vakna och han börjar jobba kl 6 och jag kl 7 så vad fan ska vi göra fram tills dess?

Jag e supen på en lunch på stan kanske men får se vad det blir.

Tjingeling


Jag ÄLSKADE new moon!

Fy f*an vad bra filmen va!

Den hade allt, komedi, spänning, romantik, fantasie & action.
Men det som verkligen gör Twiligt filmerna så bra är att dom är så välgjorda och psykologiska.
Innan jag gick till bian snackade jag med Therese som såg 1an för första gången idag och hon sa det att hon inte kunde släppa den utan att den fanns i huvudet hela tiden, Så känner jag nu också! Hade jag inte redan haft biljetter till Måndag hade jag varit tvungen att boka för jag kan inte vänta tills dess att jag får se den igen!

Nu förstår jag varför dom fragade alla som myspace intervjuade på röda mattan premiären om dom va i team edward eller team jakob...

Team Jakob?

Team Edward?

Nu ska jag försöka släppa filmen så gott det går och titta på något annat eller spela tvspel=)

Tjingeling

Dagens outfit ;-)

Ända sedan jag vaknade har jag varit klädd i detta:
Mysskläder med kaffe i högsta hugg. Har läst att kaffe kopp eller mugg är en mycket viktig assecoar eller hur det nu stavas... =)

Min Älskade Ricky (bilden tagen på vår myskväll igår)

Frukosten innan 15½ timmes passet i Onsddags En tjock korv med bröd mmm massa gott =)

Nu ska jag kolla ett avsnitt av greys anatomy innan jag ska göra mig redo för en myssig ensam kväll i Lund...


Tjingeling

Fredag lika med NEW MOON!!!!

Ikväll ska jag gå och kolla på New moon!
Jag blev helt besatt här hemma en kväll så när jag kollade trailers och bilder från inspelningen i väntan på röda matan premiären så jag gick in och bokade en biljett till ikväll... Lite bull och gå själv men just då kändes det väldigt rätt =)
Så ska se den själv ikväll och på måndag kommer 4 av mina tjejkompisar hit och tittar på första filmen och äter pizza eller annar gott sen åker vi in till Lund och hämtar upp Therese på jobbet och går alla 6 och ser den.
Kan bli j*vligt skoj.

Men redan idag ska jag och Therese se Twilight, hon har inte sett den så hon kommer hit snart och så kollar vi den innan hon ska åka och jobba.




Tjingeling





Adrenalin pumpad =)

Så känner jag mig just nu... Dansat i 2 timmar bara kört korregrafierna hela tiden super skoj så är skit pigg o glad nu.
Skriver inte mer idag ska ha mysskväll med min Älskade Ricky =)

Skriver imorn


Tjingeling

Långpanna....

Idag ska jag jobba långpanna. Vilket i vanliga fall innebär 12-22 men eftersom vi har en del sjuka ska jag börja redan 11 idag och eventuelt jobba till 02 bara 4 timmar mer och när man jobbar så länge ändå så kan man lika gärna ta dom också.. Blir ju bra med pengar som alltid är min motivation när man börjar bli trött.

Imorn är det äntligen Torsdag vilket innebär DANS =) Börjar med en timmes house sen direkt på Street avancerad i en timme (brukar bli lite mer) och det roligaste till sist! Ragga=) så blir ca 3½ timmes dans. Vilket är ingenting mot innan jag började på Brogatan då jag dansade 10 timmar i veckan, men jag får dansa iaf vilket är det viktigaste för mig...
Lite beskrivning av stilarna på Torsdags lektioner (klippt från http://attitude69.com/)

Housedance
En rytmisk up-tempo dans med mycket fotarbete. Stilen är inspirerad av step, afrikansk dans, jazz mm
Streetdance
Fylld av explosiv energi och attityd. Streetdance ett samlingsnamn för alla danser som uppstått på gator o klubbar. Till streetdance tillhör Breaking, Newstyle, Hip-Hop, Lyrical, Krumping, Funk, Locking och House mm.
Ragga
Ragga har mycket influenser från t.ex. afrikanskt, hip-hop och raggae. Trenden bara växer och det beror på musiken som man
knappt kan stå still till, och att dansen är så "fri." Det ligger lite teknik bakom att kunna skaka rumpan, men man är fortfarande väldigt fri som dansare och koreograf.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av the Hills innan jag ska bege mig till jobb=)

Tjingeling

Duktig flicka=)

Tycker jag skärpte mig rätt kraftigt igår med 3st blogg inlägg=) Idag blir det nog bara ett och det är då nu...
Satt uppe till lite över 3 inatt för att kolla intervjuer mm från New moon red carpet premier, men faaan vad drygt. typ fram till kl 20 i 3 klöddade sändningen och sen va d bara massa tråkiga dom intervjuade i början så jag gav upp och la mig. Men eftersom min fina Ricky inte kunde sova så satt han och spelade tv spel ich när kl va halv 5 på morgonen blev jag lack för han hade ljudet så in i helvetes högt... hehe Älskade sambo livet ;-)

Lite bilder från min myssiga hemma kväll igår =)


Idag sov jag till strax efter 13, sen kollade jag nya avsnittet från one tree hill som släptes i morse i usa... Tack gode dug för pirate bay... ;-) Medans jag kollade på det lagade Ricky mat så sen åt vi Spagetti med Köttfärsås och en j*evla massa parmegano mmm gott va det.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för att jobba. Är riktigt taggad på att vara världens bästaste servitris ikväll!
Sen jobbar jag 12-22 imorn, Då tyckte jag att jag o Therese kunde dra till båten efter det men hon började 12 på tors och tycker hon är för gammal för sånt ;-)

Ska dansa på tors=) House, street och ragga! Can`t wait...


Tjingeling

Nu är det kväll...

Sitter hemma i soffan efter en hektisk ledig dag...
Tittar på film tror den heter Julie & Julia
Handlar ju om mat och bloggning därför jag sitter här nu ;-) (HUNGRIG)
Merly Streep is tha shiet!! ;-)

Va hos mamma en sväng på ljusparty innan, bestälde 12 st teljus med apelsinsorbet doft. Har redan sen sofies ljusparty hos magda och ÄLSKAR dom så fick ha 12 till. =)

Sen va jag på Grappa i Eslöv och tog en snabbfika med tessan o emma. Blev en Äkta Grekisk sallad för min del, och det va för 4 timmar sen vilket bettyder att jag e hungrig igen. Framförallt när man ser massa god mat på tv...

Om jag har förståt rätt ska dom visa någonting från twilight New moon red carpet premier. Jag önskar och hoppas så klart att dom visar hela filmen men har mkt svårt att tro det. Förmodligen visar dom bara kändisarna när dom går på röda matan men man kan alltid hoppaas på mer ju =)



Har hämtat ut biljetterna till måndag 23 när jag o 5 av mina tjejkompisar ska gå och titta på den!!

Tjingeling



Bröllopsmässa i Ystad

I Lördags va jag, Magda och Eva på bröllopsmässa i Ystad. Det va jätte myssigt men på tok för dyrt med tanke på att där endast va 22 utställare och en catwalkvissning.
Men nu var det inte för min skull vi va där utan inför magda och robbans bröllop i aug och eva och andys i juli.
Men vi hade en myssig dag här är lite av mina favorit kläninga sen lördags.



Jag ÄLSKAR bröllop och allt som har med bröllop att göra. Ev blir d bröllopsmässa på Grand i Lund på lördag!

Tjingeling



Brogatan på Lundia

Då har jag nog jobbat in mig lite på mitt nya jobb som Servitris och Bartender på Brogatan på Lundia!
Känns som man har kommit hem igen. Alla harvarit jätte gulliga mot mig och jag känner mig som en i gänget redan så det är jätte skönt. Det är (för det mesta) Riktigt roligt också. Hade en dålig dag i fredags bara annars är det super skoj att komma till jobbet.
Självklart saknar alla Ricky eftersom han är den BÄSTA servitören som finns, så jobbigt att vara hans ersättare! Denna veckan har jag verkligen tänkt vara i mitt A-game HELA HELA tiden, tror det är så man blir bättre genom pucha sig själv till att vara snabbare, trevligare och efektivare hela hela tiden.
Vill ju att mina koleger ska känna att det inte va allt för stor förlust med ricky.

Men idag är jag ledig så nu sitter jag i soffan på övervåningen med datorn i knäet o ricky ligger brevid och kollar house! Han jobbar kväll idag. Så vi ska gå o sola  snart tänkte jag ;) sen lag (sen)lunch... Therese från jobbet skulle kommit hit idag o kollat twilight med mig men tiden räckte inte till.. Tar det en annan dag helt enkelt. Har en hel vecka på oss ju ;-)
Ikväll ska jag till Eslöv o fika med tessan mfl på Grappa.

Nu ska jag sätta på lite kaffe och försöka övertala Ricky att jag vill använda ps3an och spela harry potter ;-)

Tjingeling